FAQ

De bingo duurt standaard een uur, maar er is ook een halfuursversie beschikbaar.

Met de online muziek bingo spelen we voor de horizontale rij, verticale rij en de volle kaart. Het is daarom leuk om minimaal 3 prijzen te organiseren. Dit hoeft niet! Als er geen prijzen zijn, mag de winnaar van de horizontale rij, verticale rij of de volle kaart een andere speler “nomineren” om een liedje te zingen.

Voor aanvang van de bingo stuurt de quizmaster een link in de chat van het videocallprogramma, waar elke speler een eigen unieke bingokaart mee kan genereren. Heel makkelijk dus! Bestel je ook een borrelpakket? Dan stoppen we een papieren bingokaart in ieder pakket.

De artiesten op de bingokaarten kan je online aankruisen door erop te klikken. Je hoeft de bingokaart dus niet uit te printen. Heb je een bingo? Dan stuur je de link van jouw bingokaart in de chatbox, zodat we het kunnen controleren. Bestel je ook een borrelpakket? Dan stoppen we een papieren bingokaart in het pakket.

Dat mag je zelf kiezen. Jij als klant stuurt de quizmaster een uitnodiging van de meeting in jullie gebruikelijke programma. Zoom of Teams bijvoorbeeld. Heb je geen voorkeur of wil je dat de quizmaster een link organiseert? Dat kan ook. Je ontvangt dan een link via Google Meets. Dit is te gebruiken zonder te downloaden en het is in je browser te spelen.

Ja, dat kan zeker. We hebben zelfs internationale bingokaarten met internationale artiesten. Ook voor de kerstbingokaart in december hebben we een internationale versie. Er wordt dan dus in het Engels gepresenteerd, met internationale liedjes.

Je kunt de bingo aanpassen op jouw doelgroep! Je kunt kiezen uit:
– algemeen (Nederlandse en Engelstalige hits)
– internationaal (internationale artiesten en Engelse presentatie)
– voor jongeren (speciaal voor middelbare scholieren)
– voor ouderen (muziek van vroeger, speciaal voor verzorgingscentra)
– Kerst (zowel algemeen als internationaal te spelen)

 

Heb je zelf een leuk thema waar quizmaster Guus op in kan spelen? Laat het weten!

Graag ontvangen wij een lijst met alle namen en adressen. Wij sturen de pakketten naar elke speler apart op via PostNL. Ze worden op tijd verstuurd, zodat elke speler heerlijk kan snacken en borrelen tijdens de bingo!

De bingo is erg leuk met een kleine groep. Wel is er een ‘vanaf’ tarief. De minimale afname is €300,- exclusief btw en exclusief eventuele borrelpakketafname. 

Alle bedragen zijn exclusief 9% btw. Na afloop van de bingo ontvang je een digitale factuur in je mailbox. 

Toch nog een vraag?

Ik denk graag met je mee jullie (online) activiteit persoonlijk te maken en op jullie manier te spelen. Meteen inplannen kan natuurlijk ook! Stuur me gerust een bericht via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens: 

Guus van Marwijk
info@popquizlive.nl

06-34703965