online pubquiz

 PopQuiz is een live online spel in de vorm van een pubquiz. Het werkt via een online app waar tot 2000 computers bij aangesloten kunnen worden. Het is competitief, met algemene kennisvragen en muziekrondes met live muziek gespeeld door quizmaster Guus. Het is niet alleen gezellig, maar ook nog eens de perfecte online activiteit voor grote én kleine gezelschappen!

quizmasters Guus en Bram

Guus en Bram hebben jarenlange ervaring in het feestcircuit. Guus speelt in feesttenten en pianobars en maakt met de verzoekjes die hij krijgt een groot feest. Bram Gesthuizen is als DJ een fenomeen en is met zijn ervaring een echte entertainer en presentator. Dit duo voelt elkaar naadloos aan en presenteren een te gekke pubquiz aan jouw vriendengroep, bedrijfsborrel of familieuitje!

Video afspelen

• Twee entertainende quizmasters
• Online pubquiz 
• Algemene kennis én muziekrondes
• Tot wel 2000 personen
• Bring your own snacks óf bestel borrelpakketjes
• Een avondje uit vanuit je eigen woonkamer

kies hoe jij de online popquiz speelt

Online PopQuiz

• online pubquiz met jouw vrienden, collega’s of familie
• maar liefst 2 quizmasters
• muziekrondes met live muziek
• duurt ruimt een uur
• breed inzetbaar voor o.a. VrijMiBo’s, familiefeesten en vriendengroepen

€20,- p.p.*

*minimale afname van €500,- ex btw

Online PopQuiz

• alles van het Online Popquiz pakket
• borrelpakket voor iedere speler thuisgestuurd
• heerlijke hapjes, drankjes, chips, nootjes, chocolade, etc.
• mogelijkheid tot het laten regelen van de te winnen prijzen

Vanaf €32,50 p.p.*

*minimale afname van €500,- ex btw

Live PopQuiz op locatie

• live pubquiz met jouw vrienden, collega’s of familie
• 2 quizmasters op locatie mét witte vleugel voor live muziek
• duurt ruim een uur
• ludieke prijzen als verrassing of in overleg
• coronaproof gezelschapsspel

€25,- p.p.*

*minimale afname van €650,- ex btw

Bedankt voor je swingende optreden. De collega’s moesten even inkomen maar met je enthousiasme kreeg je het maar wel voor elkaar dat die voetjes van de digitale vloer kwamen. Ik heb veel leuke reacties gekregen!

Marlon

De muziekbingo was gisteren een verademing. Even weer iets leuks doen met je collega’s van het werk, was alweer lang geleden. Het kostte tijd om los te komen. De groep was niet zo groot als we hadden verwacht en ons zangtalent (op Maaike na 🙂 ) moet nog hard aan worden gewerkt. Het enthousiasme was daarentegen niet minder na afloop. De reacties na afloop van de bingo gisteravond waren allemaal erg positief. Ze hebben het enorm leuk gevonden en we willen dit echt wat vaker gaan doen.

Aarti

Ik vond het een erg leuk event, Guus kreeg met zijn enthousiasme iedereen mee (vrijwel iedereen zette op zijn verzoek direct de camera aan) en heeft er echt een feestje van gemaakt! Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden/collega’s.

Erik

Dank je wel voor je leuke begeleiding. Het was echt erg leuk! Goede reacties terug en wat ben je muzikaal! Toch bijzonder hoe online ook een leuke sfeer te creëren is. Nogmaals heel erg bedankt!

Evelien

Dank voor de leuke bingo gister. De medewerkers vonden het zeer geslaagd en hebben veel lol gehad! Helaas zijn de zangkunsten in mijn team minder ontwikkeld 🙂 maar dat heb jij weten te compenseren! Nogmaals dank en ik heb de muziekbingo aanbevolen bij mijn collega’s dus ik vermoed dat je op korte termijn vaker medewerkers van de Kredietbank Rotterdam toe mag zingen.

Erwin

Hi Guus, dit was echt superleuk!! Het was duidelijk dat we niet heel veel talenten in de groep hadden, maar ja dat maakte de pret niet minder.

Maarten

Nog bedankt voor de muzikale bingo donderdagavond. Wat kun jij pianospelen zeg! Ben er wel een beetje jaloers op. Ik zit zo’n zeven jaar op les, maar moet alle stukken echt goed instuderen. Hopelijk kun je binnenkort ook weer in levende lijve naar feestjes toe om te spelen. Dat is toch het leukste. Maar we hebben zeker een leuke avond gehad met elkaar.

Danielle

Dank voor je optreden afgelopen donderdag. We hebben alleen maar positieve feedback gehad over je performance. Hoop dat jij het net zo leuk hebt gevonden als wij. Nogmaals dank!

Gerda

Het was echt super leuk. De medewerkers hebben echt genoten. Wat deed Guus dit leuk, jammer dat het uurtje weer voorbij was. Wil je Guus namens ons bedanken!

Carolien

Bij deze wilde ik je nogmaals bedanken, ook namens mijn collega’s voor de fantastische Bingo gisteren! Het was echt super gezellig en iedereen deed mee. Laat me maar weten als ik ergens een review kan achterlaten over jouw performance, doe ik heel graag 🙂

Murad

Dank je wel voor dit fantastische uurtje. Dit was zeer welkom na een ochtend vol met meetings in het Engels. We ontvangen nu al heel veel positieve reacties en de dag is nog niet eens afgelopen!

Marleen

Yes! Ik heb gewonnen met de Muziek Bingo. Ik kan het iedereen aanraden!

Sander

Fantastisch hoe we met al onze collega’s even wat konden wat niet alleen maar draaide om het werk. Even wat gezelligs met het hele team!

Hans

 

let's quiz!

Ik denk graag met je mee jullie (online) activiteit persoonlijk te maken en op jullie manier te spelen. Meteen inplannen kan natuurlijk ook! Stuur me gerust een bericht via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens: 

Guus van Marwijk
info@popquizlive.nl

06-34703965