Online Muziek Bingo, gezellig online samenkomen.

Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw VrijMiBo? Of wil je entertainment voor jouw online feestje? De Muziek Bingo is perfect voor gezelschappen die online of live een gezellige activiteit willen ondernemen. Geen saaie online meeting, maar een waar meezingfestijn vanachter je eigen laptop! 

 

Video afspelen over Guus is de bingomaster!

Zo werkt het

Je collega’s, familie of vrienden komen virtueel samen in bijvoorbeeld een Zoom, Skype of Teams omgeving. Iedere speler ontvangt een eigen digitale bingokaart met allerlei artiesten. De quizmaster zingt en speelt op zijn piano de liedjes van deze artiesten live via de webcam. Een artiest gehoord die op jouw kaart staat? Streep ‘m af met een simpele klik. Meezingen en gezelligheid staan voorop. De bingo is in het Nederlands of Engels te spelen en duurt een uur. Er is ook een halfuursversie en een speciale kerstversie!

Zij gingen je voor

Zij gingen je voor

Video afspelen

wat anderen zeggen

Bedankt voor je swingende optreden. De collega’s moesten even inkomen maar met je enthousiasme kreeg je het maar wel voor elkaar dat die voetjes van de digitale vloer kwamen. Ik heb veel leuke reacties gekregen!

Marlon

De muziekbingo was gisteren een verademing. Even weer iets leuks doen met je collega’s van het werk, was alweer lang geleden. Het kostte tijd om los te komen. De groep was niet zo groot als we hadden verwacht en ons zangtalent (op Maaike na 🙂 ) moet nog hard aan worden gewerkt. Het enthousiasme was daarentegen niet minder na afloop. De reacties na afloop van de bingo gisteravond waren allemaal erg positief. Ze hebben het enorm leuk gevonden en we willen dit echt wat vaker gaan doen.

Aarti

Ik vond het een erg leuk event, Guus kreeg met zijn enthousiasme iedereen mee (vrijwel iedereen zette op zijn verzoek direct de camera aan) en heeft er echt een feestje van gemaakt! Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden/collega’s.

Erik

Dank je wel voor je leuke begeleiding. Het was echt erg leuk! Goede reacties terug en wat ben je muzikaal! Toch bijzonder hoe online ook een leuke sfeer te creëren is. Nogmaals heel erg bedankt!

Evelien

Dank voor de leuke bingo gister. De medewerkers vonden het zeer geslaagd en hebben veel lol gehad! Helaas zijn de zangkunsten in mijn team minder ontwikkeld 🙂 maar dat heb jij weten te compenseren! Nogmaals dank en ik heb de muziekbingo aanbevolen bij mijn collega’s dus ik vermoed dat je op korte termijn vaker medewerkers van de Kredietbank Rotterdam toe mag zingen.

Erwin

Hi Guus, dit was echt superleuk!! Het was duidelijk dat we niet heel veel talenten in de groep hadden, maar ja dat maakte de pret niet minder.

Maarten

Nog bedankt voor de muzikale bingo donderdagavond. Wat kun jij pianospelen zeg! Ben er wel een beetje jaloers op. Ik zit zo’n zeven jaar op les, maar moet alle stukken echt goed instuderen. Hopelijk kun je binnenkort ook weer in levende lijve naar feestjes toe om te spelen. Dat is toch het leukste. Maar we hebben zeker een leuke avond gehad met elkaar.

Danielle

Dank voor je optreden afgelopen donderdag. We hebben alleen maar positieve feedback gehad over je performance. Hoop dat jij het net zo leuk hebt gevonden als wij. Nogmaals dank!

Gerda

Het was echt super leuk. De medewerkers hebben echt genoten. Wat deed Guus dit leuk, jammer dat het uurtje weer voorbij was. Wil je Guus namens ons bedanken!

Carolien

Bij deze wilde ik je nogmaals bedanken, ook namens mijn collega’s voor de fantastische Bingo gisteren! Het was echt super gezellig en iedereen deed mee. Laat me maar weten als ik ergens een review kan achterlaten over jouw performance, doe ik heel graag 🙂

Murad

Dank je wel voor dit fantastische uurtje. Dit was zeer welkom na een ochtend vol met meetings in het Engels. We ontvangen nu al heel veel positieve reacties en de dag is nog niet eens afgelopen!

Marleen

Yes! Ik heb gewonnen met de Muziek Bingo. Ik kan het iedereen aanraden!

Sander

Fantastisch hoe we met al onze collega’s even wat konden wat niet alleen maar draaide om het werk. Even wat gezelligs met het hele team!

Hans

 

Je kunt kiezen uit

Online Muziek Bingo

• online Muziek Bingo met jouw vrienden, collega’s of familie
• live muziek van zanger-pianist Guus
• unieke digitale bingokaarten
• duurt 60 minuten
• breed inzetbaar voor o.a. VrijMiBo’s, familiefeesten, vriendengroepen en eindejaarsborrels

€15,- p.p.*

*Minimale afname van €300,- ex btw

Online Muziek Borrel

• alles van het Online Muziek Bingo pakket plus…
borrelpakket voor iedere speler thuisgestuurd
• heerlijke hapjes, drankjes, chips, nootjes, chocolade, etc.
• unieke papieren bingokaart
• leuk als je ook iets tastbaars wilt toevoegen

Vanaf €25,50 p.p.*

*Minimale afname van €300,- ex btw ex borrelpakketten

Live Muziek Bingo

• live Muziek Bingo met jouw vrienden, collega’s of familie
• op locatie met pianist Guus en zijn witte vleugel
• duurt ruim een uur
• ludieke prijzen als verrassing of in overleg
• coronaproof gezelschapsspel
• gezelligheid met vaste zitplaatsen

€18,- p.p.*

*Minimale afname van €500,- ex btw

Live kan ook!

Online samenkomen is natuurlijk het méést coronaproof, maar ook op locatie is het een veilige activiteit! Iedereen blijft immers op zijn of haar plek zitten en kan toch genieten van live muziek. Het is een uitje waarbij je samen speelt zonder dat je dicht bij elkaar hoeft te komen of verschillende huishoudens zich moeten mengen.

Video afspelen

let's bingo!

Ik denk graag met je mee jullie (online) activiteit persoonlijk te maken en op jullie manier te spelen. Meteen inplannen kan natuurlijk ook! Stuur me gerust een bericht via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens: 

Guus van Marwijk
info@popquizlive.nl

06-34703965