Wie is Guus?

Guus van Marwijk is pianist-zanger, componist en begeleider. Van stomende pianobars tot de grote theaters; Guus is een veelzijdige live muzikant. Daarnaast schrijft hij ook eigen composities voor theater en film. In 2016 studeerde hij af aan de Rockacademie in Tilburg en sindsdien is hij fulltime muzikant. 

Guus van Marwijk Bingo Muziek Wat te doen Pubquiz pop

Theaters 
Dit jaar is Guus de begeleider van Erik van Muiswinkel in het programma ‘Buigt allen mee voor Drs. P’. Samen doen ze 80 theaters door het hele land aan. In 2017 speelde Guus al met Thomas Pieters in de theatertour van het Amsterdams Kleinkunst Festival, dus de theaters en de rol als begeleider zijn hem niet vreemd. 

Componist 
Voor onder andere commercials, schoolliedjes, film- en theaterprojecten schrijft Guus op maat gemaakte composities. Dit varieert van pianomuziek tot orkestrale partijen. Zijn werk is al in live producties gebruikt en is ook online te vinden. 

Coverbands 
Guus was zeven jaar actief als leadzanger en toetsenist van de ultieme feestband SPOT! Inmiddels vaart de band verder onder de naam FANTIX en is Guus verantwoordelijk voor het organisatiewerk en de muzikale vormgeving. Zelf speelt hij nog met zijn eigen band KeysPlease op bruiloften, kermissen en bedrijfsfeesten en is een veelgevraagde zanger-pianist in pianobars als levende jukebox. Hij maakt iedere avond tot een waar meezingfestijn en betrekt moeiteloos iedereen bij het feestje en is niet bang diep onze popgeschiedenis in te duiken.

Meer weten? Kijk op www.guusvanmarwijk.nl