De Quizmaster

Guus van Marwijk is pianist-zanger, componist en begeleider. Van stomende pianobars tot de grote theaters; Guus is een veelzijdige live muzikant. Daarnaast schrijft hij ook eigen composities voor theater en film. In 2016 studeerde hij af aan de Rockacademie in Tilburg en sindsdien is hij fulltime muzikant. Een actieve, muzikale duizendpoot dus. Maar toen…

maar toen kwam corona

Maar toen kwam corona. De lockdown en de strengere quarantainemaatregelen komen het leven van een beroepsmuzikant niet ten goede zou je denken. Maar innovatief als Guus is is hij niet blijven stilzitten en bedacht hij een manier waarop hij alsnóg publiek kan entertainen met muziek. Juist in deze tijd waarin mensen snakken naar een sociale activiteit en gezelligheid, weet Guus aan deze wensen te voldoen. Met zijn Online Muziek Bingo speelde hij al voor talloze bedrijven die hun vrijdagmiddagborrels nu online vieren. Voor jarigen die hun familie een online uitje gunnen, of vriendengroepen die op deze manier toch even kunnen samenkomen. De komende maanden begint de agenda al flink vol te raken, dus zorg dat je op tijd boekt!

Video afspelen

let's bingo!

Ik denk graag met je mee jullie (online) activiteit persoonlijk te maken en op jullie manier te spelen. Meteen inplannen kan natuurlijk ook! Stuur me gerust een bericht via het contactformulier of neem contact op via onderstaande gegevens: 

Guus van Marwijk
info@popquizlive.nl

06-34703965